TRETZENA PARTICIPACIÓ DE LA MEVA
VIDA A LA MITJA DE BARCELONA
Aquest diumenge vaig participar per tretzena vegada a la meva vida a la mitja marató de Barcelona. Ara feia tres anys que no la podia córrer. La idea era intentar baixar d'1:45, és a dir, tornar a experimentar la sensació de completar una mitja per sota de 5 i millorar una mica l'1:47:03 de la setmana anterior a Barcelona.
Vam sortir amb el Xavi Bonastre, que tenia la mateixa intenció que jo. Vam fer junts els primers onze quilòmetres però després ell va accelerar una mica i va acabar fent un minutet menys que jo. La meva marca va ser prou satisfactòria: 1:44:45. Feia dos anys que no feia una mitja tan ràpida.
Va ser un dia històric perquè per primera vegada a Barcelona un atleta va trencar la barrera de l'hora a la mitja marató. Va ser l'etíop Mule Wasihun i va fer un temps de 59:44. Al vespre vaig tenir el plaer de locutar el resum de la prova per Esport 3.
La pròxima estació de la meva preparació per a la marató de Barcelona serà la Maratest, diumenge que ve al Prat de Llobregat, però dissabte també correré a Vic la cursa de 5 km per a la Llibertat d'Expressió i els Drets Humans.